Welkom bij Ardi Roelofs, voor mediation, coaching en procesbegeleiding. Ik begeleid mensen die een kwestie of een conflict hebben waar ze niet uitkomen, zodat ze beter in gesprek raken en oplossingen vinden. En professionals die behoefte hebben aan coaching voor hun verdere ontwikkeling.

Ik ben Register Mediator bij de Mediation Federatie Nederland en gespecialiseerd in samenwerkingsmediation en groepsbemiddeling. 

 

Zijn er oplopende spanningen, bent u verwikkeld in slepend gedoe, dreigt er ziekteverzuim of  praat u wel samen maar komt u er niet verder mee uit? Overal waar sprake is van moeizame communicatie of het gevoel dat belangen niet bij elkaar komen, kan een neutrale procesbegeleider goede diensten bewijzen. Vaak gaat het om kwesties tussen twee personen, maar ook bemiddeling tussen meerdere personen of juist individuele conflictcoaching  is onderdeel van mijn praktijk.

Voor wie zich herkent in innerlijke spanning over het gevoel dat je de regie over je loopbaan aan het verliezen bent als senior, kan bij mij terecht voor coaching.

Voorbeelden

  • Spanningen tussen twee collega’s
  • Afnemend vertrouwen in een team
  • Re-integratie
  • Overlast van buren
  • Voorzitten van een klachtencommissie
  • Individuele coaching bij een conflict
  • Stappenplan voor de laatste 10-15 jaar van je loopbaan

Wat ik veel hoor, is dat aanvankelijk gedacht wordt dat het wel mee valt en dat verstandige mensen er samen uit moeten komen. Tot de medewerker ziek thuis zit, de teamleider geen motivatie meer kan opwekken of het managementteam met wantrouwen wordt benaderd. Bemiddeling en procescoaching zou eerder ingezet kunnen worden: mijn ervaring is dat het proces sneller verloopt als proactief wordt ingegrepen.

Als coach zijn conflictcoaching, senior loopbaancoaching  en procesbegeleiding mijn specialismen.